Contact Form

  Name (required)

  E-mail (required)

  Message

  Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:
  El responsable del tractament de les seves dades és ANXOVES DE L'ESCALA SA, amb CIF: A17107962i domicili a L'ESCALA, C/ BOTERS, 2 POL. IND. ELS RECS - CP 17130. Le informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti per tal de contestar la seva sol·licitud d'informació i enviar-li comunicacions sobre productes o serveis del seu interès. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió.
  No comunicarem les seves dades. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en marcar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari

  He llegit i accepto

  We are:

  Pol. Industrial Els Recs,
  Carrer Boters s/n,
  17130 L´Escala, Catalunya, Espanya

  ACCESS

  Easily accessible by the A-7 motorway
  Exit 5 direction to l´Escala-Empúries

  Phone

  +34 972 770 146 

  Email

  info@anxovesdelescala.es