• La seva procedència i elaboració les converteixen en un producte de textura suau i recomanat per a dietes saludables.
  • Anxoves de l’Escala-M.Sureda és un referent des de 1940 per la seva especialització en peix blau del Mediterrani en conserva.

31 de març del 2022. – L’empresa de Girona Anxoves de l’Escala-M.Sureda ha presentat recentment les seves Sardinetes en oli d’oliva, una nova proposta de peix en conserva que manté tota l’essència del millor peix blau fresc de la Mediterrània.

Aquestes sardines en conserva s’elaboren amb peix fresc, que a diferència de les que procedeixen del peix congelat, donen com a resultat un sabor més intens i una textura molt més suau. És una cosa que també es percep després d’obrir la llauna, fins i tot abans de tastar-les, en la seva preciós brillantor i vívid color platejat.

A més del seu intens sabor destaquen les propietats nutricionals. I és que es tracta d’un producte saludable i ideal per introduir en multitud de receptes healthy com amanides o acompanyades de verdures. També es recomana per a dietes de cura de la salut cardiovascular o per reduir el nivell de colesterol.

Una llauna clàssica i alhora sostenible

Anxoves de l’Escala-M.Sureda ha recuperat per a aquesta ocasió la seva clàssica litografia per elaborar les llaunes de les seves Sardinetes en oli d´oliva. I és que el disseny d’alumini en blau marí recorda les llaunes més clàssiques de la marca. A més, en el seu procés de fabricació s’ha omès el cartó, fet que aporta a l’envàs un caràcter molt més sostenible.

Les Sardinetes en oli d’oliva d’Anxoves de l’Escala-M.Sureda estan disponibles ja per comprar a la botiga física a través dels diversos supermercats de Bonpreu i Carrefour, o bé de manera online a domicili a través de Gourmet La Vanguardia entrant a la pàgina www.gourmetlavanguardia.com o trucant al 935 500 105.

Tradició, artesania i saber fer

Anxoves de l’Escala-M.Sureda porta des de 1940 dedicada al processat i salat del millor peix. A més de les seves noves Sardinillas en oli d’oliva i seitons marinats i en oli d’oliva, l’empresa és reconeguda a nivell mundial per les anxoves. Una de les claus és la selecció acurada de les matèries primeres utilitzant els mètodes i coneixements tradicionals que s’han anat transmetent de generació en generació.