L’anxova a la cuina

 

L'anxova es pot degustar de moltes maneres diferents, però sempre serà un producte molt saborós, gràcies a les seves propietats i sabor intens.

Als països mediterranis s'utilitza tradicionalment com un aperitiu excepcional, acompanyat de pa cruixent, untat amb tomàquet madur i esquitxat amb oli d'oliva a gust. També és un ingredient habitual en amanides, receptes de pasta, pizzes o plats més complexos. Hi ha innombrables combinacions.

Els filets d'Anxoves de l'Escala, S.A. són polps, melosos i exquisits, amb un punt salat equilibrat. Es poden trobar als millors restaurants catalans i espanyols.

Benvinguts a la nostra cultura mil·lenària d'anxova!

Anxoves de l'Escala S.A. et convida a gaudir de l'exquisit sabor de la seva tradició mediterrània.

 

 

Mini pizzas d’albergínia

Mini pizzas d’albergínia

TÀRTAR DE TOMÀQUET AMB ANXOVES

TÀRTAR DE TOMÀQUET AMB ANXOVES

ENSALADILLA DE VENTRESCA DE TONYINA I ANXOVES

ENSALADILLA DE VENTRESCA DE TONYINA I ANXOVES

Torrades d’alvocat

Torrades d’alvocat

Coca d’anxoves

Coca d’anxoves

Friselle, pa de blat dur dels mariners

Friselle, pa de blat dur dels mariners

Galets al forn

Galets al forn

Caneló de Remolatxa i Anxoves

Caneló de Remolatxa i Anxoves

El gaspatxo de l’Escala

Anxoves
El gaspatxo de l’Escala

Menjuc de formatge, ou dur, tàperes i anxova

Anxoves
Menjuc de formatge, ou dur, tàperes i anxova

Amanida fresca de tabulé amb anxova

Amanida, Anxoves
Amanida fresca de tabulé amb anxova

Amanida d’escarola amb romesco suau i anxova

Amanida, Anxoves
Amanida d’escarola amb romesco suau i anxova