L’anxova a la cuina

 

L'anxova es pot degustar de moltes maneres diferents, però sempre serà un producte molt saborós, gràcies a les seves propietats i sabor intens.

Als països mediterranis s'utilitza tradicionalment com un aperitiu excepcional, acompanyat de pa cruixent, untat amb tomàquet madur i esquitxat amb oli d'oliva a gust. També és un ingredient habitual en amanides, receptes de pasta, pizzes o plats més complexos. Hi ha innombrables combinacions.

Els filets d'Anxoves de l'Escala, S.A. són polps, melosos i exquisits, amb un punt salat equilibrat. Es poden trobar als millors restaurants catalans i espanyols.

Benvinguts a la nostra cultura mil·lenària d'anxova!

Anxoves de l'Escala S.A. et convida a gaudir de l'exquisit sabor de la seva tradició mediterrània.

 

 

Coca de verdures amb anxova

Anxoves
Coca de verdures amb anxova

Amanida fresca de tabulé amb anxova

Amanida, Anxoves
Amanida fresca de tabulé amb anxova

Menjuc de formatge, ou dur, tàperes i anxova

Anxoves
Menjuc de formatge, ou dur, tàperes i anxova

El gaspatxo de l’Escala

Anxoves
El gaspatxo de l’Escala

Amanida d’escarola amb romesco suau i anxova

Amanida, Anxoves
Amanida d’escarola amb romesco suau i anxova

Tomàquet amb anxoves i taperots

Anxoves
Tomàquet amb anxoves i taperots

Llenties amb tomàquet i anxova

Anxoves
Llenties amb tomàquet i anxova