L’anxova a la cuina

 

L'anxova es pot degustar de moltes maneres diferents, però sempre serà un producte molt saborós, gràcies a les seves propietats i sabor intens.

Als països mediterranis s'utilitza tradicionalment com un aperitiu excepcional, acompanyat de pa cruixent, untat amb tomàquet madur i esquitxat amb oli d'oliva a gust. També és un ingredient habitual en amanides, receptes de pasta, pizzes o plats més complexos. Hi ha innombrables combinacions.

Els filets d'Anxoves de l'Escala, S.A. són polps, melosos i exquisits, amb un punt salat equilibrat. Es poden trobar als millors restaurants catalans i espanyols.

Benvinguts a la nostra cultura mil·lenària d'anxova!

Anxoves de l'Escala S.A. et convida a gaudir de l'exquisit sabor de la seva tradició mediterrània.

 

 

Caneló de Remolatxa i Anxoves

Caneló de Remolatxa i Anxoves

El gaspatxo de l’Escala

Anxoves
El gaspatxo de l’Escala

Menjuc de formatge, ou dur, tàperes i anxova

Anxoves
Menjuc de formatge, ou dur, tàperes i anxova

Amanida fresca de tabulé amb anxova

Amanida, Anxoves
Amanida fresca de tabulé amb anxova

Amanida d’escarola amb romesco suau i anxova

Amanida, Anxoves
Amanida d’escarola amb romesco suau i anxova

Llenties amb tomàquet i anxova

Anxoves
Llenties amb tomàquet i anxova

Tomàquet amb anxoves i taperots

Anxoves
Tomàquet amb anxoves i taperots

Coca de verdures amb anxova

Anxoves
Coca de verdures amb anxova