• Home
  • EMPRESA
    • Anxoves de l’Escala
    • Tradició
    • Elaboració
    • Certificats
  • Producte
    • Línia Gourmet, anxova i tonyina
    • Salaó
    • Al detall
    • Hostaleria
  • Magdalena Sureda
  • Receptes
  • Actualitat
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
  • English

Segueix-nos

Contacte:

Telèfon: +34 972 770 146

Correu-e: info@anxovesdelescala.es

 

Anxoves de l'Escala

Anxoves de l'Escala

  • Home
  • EMPRESA
    • Anxoves de l’Escala
    • Tradició
    • Elaboració
    • Certificats
  • Producte
    • Línia Gourmet, anxova i tonyina
    • Salaó
    • Al detall
    • Hostaleria
  • Magdalena Sureda
  • Receptes
  • Actualitat
  • Contacte
  • Català
  • Spanish
  • English

Friselle, pa de blat dur dels mariners

Friselle, pa de blat dur dels marinersAnxoves de l'Escala2019-07-18T16:54:21+00:00

INGREDIENTS:

  • Tomàquets cherrys
  • orenga fresca
  • olives negres
  • Oli d'oliva
  • Escates de sal
  • Anxoves de l'Escala

Post navigation

← Coca d’anxoves
Galets al forn →

Albergínies farcides de bonítol del nord, mozzarella, pesto i anxoves

Coca de verdures amb anxoves

Pizza d’albergínia amb anxoves

Entrepà planxat de tomàquet confitat, rúcula i anxoves

Tomàquets farcits de ventresca de tonyina amb anxoves

Coca de tomàquet, olives i anxoves

Coca de verdures amb anxoves

Ensaladilla russa amb anxoves

Torrades amb meló i anxoves

Torrada amb maduixes i anxoves

Segueix-nos:

Avís legal

Política de cookies

© 2021 Anxoves de l'Escala All Rights Reserved.

  • Català
  • Español
  • English