TRADICIÓ

 

ARTESANIA I SABER FER

Des de 1940 ens dediquem a la salaó i l’elaboració de l’anxova. Les elaborem seleccionant minuciosament la matèria primera i seguint mètodes tradicionals i un saber fer que s’han heretat de generació en generació des dels orígens de la salaó del peix, amb l’arribada a Empúries dels pobles fenici i grec els segles VI i V a. de 

Aquestes premisses i l’alt nivell d’exigència en la selecció i l’elaboració del millor peix, ens permeten aconseguir un producte exquisit i d’excepcional qualitat amb una textura i sabor únics.

L'ESCALA, VILA DE PESCADORS

L’Escala és un dels pobles amb més llarga tradició marinera a Catalunya. De la vila de pescadors de principis del segle XX ha evolucionat a una vila oberta al turisme que no oblida els seus orígens i que ha mantingut vives en el temps la pesca i l’elaboració d’antany.

Des de fa segles, aquesta població mediterrània ha estat estretament vinculada a la producció de l’anxova i és un referent de denominació per aquest producte.